Meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van web­applicaties en websites. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Wat kan ik voor u betekenen?

Maatwerk ontwikkeling
Wat u nodig hebt bestaat nog niet? Geen probleem. Gebruikmakend van tools die snel resultaat opleveren kan ik maken wat u nodig heeft. Klinkt duur? Valt mee, juist door de snelle werkwijze. En u heeft dan precies wat u nodig heeft, wat in gebruik en beheer veel geld bespaart.
Moodle
Ik heb veel expertise op het gebied van Moodle opgebouwd, zowel het maken van plug-ins als het maken en aanpassen van themes.
Website review
Wilt u eens een second opinion over uw site? Ik kan - met respect voor de bestaande partijen - u van ideeën voor­zien om de volgende stap te nemen.
Website (re)design
U weet al wat u wilt, in grote lijnen. U zoekt iemand om dat voor u te verzorgen. Van de conceptfase tot de oplevering en uiteraard daarna het onderhoud.
Mobiele website
Compleet vanaf 750 euro!
Geen ingewikkelde verhalen, maar een site die optimaal werkt op alle moderne smartphones uiteraard gebruikmakend van de laatste technieken.
Zoekmachine optimali­satie
Bent u niet tevreden over uw Google ranking bij de tref­woor­den die u wilt? Samen met u kan ik nagaan wat daarvan de oorzaak is. Ligt het aan de techniek of aan de inhoud?
Geen trucs maar concentreren op de inhoud.
Website bouw
U heeft al een ontwerp van de website, nu zoekt u iemand om dit voor u te bouwen gebruik­makend van de laatste tech­nieken.
Website onderhoud
U heeft een website die u wilt laten onderhouden. Zowel PHP als ASP.Net sites kan ik in onderhoud nemen.
Alle bovenstaande diensten kan ik van te voren begroten en plannen zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Portfolio

Enkele voorbeelden van websites en web-applicaties die ik heb gemaakt. Tap op een regel om naar de site te gaan.
 

Contact

Een vrijblijvende kennismaking kost u maxi­maal 1 uur, in die tijd kunnen we kijken wat ik voor u zou kunnen bete­kenen. Én natuurlijk om te zien of er een klik is, want juist in dit digitale tijd­perk is dat vaak wat een samenwerking tot een écht succes maakt.

Stenvers online
Kastanjelaan 27
2451 BW Leimuiden
M +31 6 54 75 22 75
E diederik@stenversonline.nl

L LinkedIn
T Twitter

Telefoon icoonBel me met uw uitdaging!